Liker veldig godt den delen som handler om nettmobbing og kjendishysteri, men selve den hyperpuberteten ble litt teit, synes jeg. I alle fall for meg. Får teste den på mellomtrinnsunga. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Litt enig. Lykke til med testinga, kom gjerne med tilbakemelding på hvordan det gikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest Hyperpubertet høyt for mine to tiåringer (gutt og jente), og de var veldig fascinert. Tror de kjente seg igjen i problematikker vdr. adferd på nett. De syntes også det var spennende med pubertetstematikk. Jeg opplevde skrekkblandet fryd fra deres side. Selv likte jeg boka godt, men at den trakk litt i langdrag. Kunne godt vært litt kortere. Men det er bare pirk. Jeg synes det var fint at Micaelsen dro til med overdrivelser. Da gikk det an å diskutere litt med barna (leserne) hva som faktisk er mulig og hva som ikke er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ser ut som den når målgruppa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie