Den så interessant ut, men så oppdaget jeg at den er skrevet av en innsatt. Da blir jeg med en gang skeptisk. Det har en tendens til å bli en slags forsvarstale eller en stakkars oss-vinkling. Kan du si noe om hvordan du synes han fremstår? Har lest litt rundt på nettet og det kan se ut som det er noen av de tendensene der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Han vet at han har gjort noe grusomt, og at de andre som sitter inne også gjør det, men han stiller spørsmål ved om behandlingen de får er den beste løsningen på problemet, både økonomisk og samfunnsmessig. Jeg synes ikke det er noen sutrebok, det er mer enn slags rapport fra innsiden, hvordan forholdene og rettighetene for ansatte har forandret seg mens han har sittet inne, og konsekvensene av det. Og jeg er ikke enig i alt han skriver, men det belyser en side av saken jeg ikke har hørt før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka ble jeg veldig nygjerrig på, Aina, da jeg har jobbet i fengselsvesenet selv. Heldigvis har alle parter det langt bedre i norske fengsler, enn de amerikanske forholdene som beskrives i denne boka, men det er alltid interessant og som regel provoserende å sammenligne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for utdypende info. De fleste har ganske sterke meninger om dødsstraff, enten de er for eller mot det, spesielt i USA der jeg leste kommentarene på Amazon.com. Det er klart det har lett for å farge omtalene. Jeg har lest noen bøker der dødsstraff, eller heller dødscellene er tema så jeg har fått med meg noe, men er alltid interessert i mer info. Denne setter jeg på ønskelisten. Personlig ser jeg ikke hvordan man kan forsvare dødsstraff, men det som provoserte meg mest må ha vært kravet om at personen skal være mentalt oppegående, derfor begynner de å medisinerer de psyke fangene ett par uker før henrettelsesdatoen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen