Jeg lurer egentlig på hva som er greia med denne boka. Det er jo en bok så å si alle i min foreldres generasjon har minst en utgave av - og den er å finne på et hvert loppemarked..? Kan noen fortelle meg det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Greia med denne boka er faktisk at den er sann. Du får det svart på hvitt at slike ting faktisk skjer.. Og den er like aktuell i dag, som den gangen den kom ut. Menneskehandel er det dessverre masser av i dg også. Bare se i avisen i egypt det. Jeg bor der nå og leser at saudi-arabiske forretningsmenn kommer hit og "kjøper" seg sommer-koner.. Det er så mye fattigdom her at familier selger døtrene sine for å få noe å spise.. Vi som bor i beskyttede Norge vil ikke tro det, men det er faktisk tilfelle i mange land. Og ikke bare arabiske land. Menneskehandel er det også i andre land..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest en god del bøker fra virkeligheten, og selv om selve historiene er triste, klarer jeg ikke helt å engasjere meg fullt ut. Men det klarer jeg så absolutt med denne boka, og bok nr 2. Man lever seg inn i Zanas fortvilelse, og håper hele tiden at hun skal klare seg. Jeg har også lest disse bøkene flere ganger, og håper stadig å finne at bok nr 3 er utgitt, men det er nok atlfor sent for det nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greia med denne boka er at den er så sterk. Det er ikkje bare ei bok, det er biografien til Zana. Korleis ho og søstra og dei utanfor yemen sleit med å komme seg vekk/få dei vekk ifra yemen og tilbake til England. Den andre boka, er og veldig bra. Men blir bare veldig trist siden eg veit at dette er ei sann fortelling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant den også i bokhylla til mamma. Det er en helt utrolig god bok. Godt skrevet, og en rørende historie. Verdt å lese! Tror jeg har lest den 2-3 ganger allerede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl