Forfatterne Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt har skrevet den tredje boka med Sebastian Bergman som en av hovedpersonene. Her går mye som kan gå galt, galt... - Og når først noen begynner å nøste i en løs ende, går det enda mer galt.
- Jeg kan ikke si noe annet enn at de skriver godt! De skriver med driv og spenning. Her har vi hovedpersoner med egne problematiske liv og vanskelige forhold til mennesker de har rundt seg, i tillegg til at de skal prøve å finne ut av de kriminelle forholdene som andre mennesker har prøvd å skjule. Jeg klarte knapt å legge boka fra meg.
Jeg må bare si: BRA!
Jeg kommer til å kaste meg over neste bok fra forfatterne også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag