Tanken bak boken er at om en ser på tiden ikke som bolker på 24 timer, men på 168 timer, som tilsvareren timene i en uke,så kan en få mer ut av tiden. Det er tips for å tenke annerledes hjemme og på jobb, og tenkikker for å finne ut hva en egentlig bruker tid på og hva en ønsker å bruke tid på. Kanskje en kan lese for barna sine på morgenen? Bruke tiden når en drar til jobb på å høre et klassisk stykke en har tenkt på lenge eller be eller høre på en lydbok? Gjennom boken får vi også innsikt i forskning om tidsbruk, lykke, fritid og annet.

Boken er for deg som føler at du aldri strekker til fordi du har så mye å gjøre, eller deg som føler at du bruker tid på feile ting. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg G