Hva nå, lille mann? sto i bokhyllene hjemme og lokket med sin fascinerende tittel, så lenge jeg kan huske. Det er altså en enda eldre utgave enn Bokklubbens fra 1970. Nå står den hos meg, og jeg har enda ikke fått lest den... Men det skal det bli en endring på -- takket være din omtale, Rose-Marie!

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive alle disse omtalene! Det er så hyggelig å lese dem her. Og (jeg må bare si det) - så mye hyggeligere enn å bli henvist til en eller annen blogg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette er en roman som absolutt fortjener mer oppmerksomhet! Og som jeg virkelig håper at flere får øynene opp for! Hans Falladas posisjon innenfor litteraturen fortjener å bli revitalisert!

Visste du forresten at Falladas roman "Alle dør alene" skal filmatiseres med Emma Thompson og Ralph Fiennes i hovedrollene? Jeg fikk akkurat vite det. ;-)

Mht. til bokanmeldelser og linker til blogger - jeg tror jeg blir akkurat like irritert som alle andre over å finne linker til blogger her inne, og ikke selve bokomtalen. Jeg har selv en blogg hvor jeg selvsagt ønsker flere lesere, men en ting er diskusjonene der, en annen er diskusjonene her ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard HolvikJulie Stenseth