Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg forstår ikke helt hva de (kvinnene du nevner) mener med "okey"? At der okey at personene i boka opplever denne type vold sexy? Eller at det er okey at karakterene utøver slik vold? Eller at de synes det er okey å lese denne typen voldskildringer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår det heller ikke. Men forslaget om at det er okey at de opplever vold, kjenner jeg ikke har erkjennelse i seg og er en blindvei naturligvis i motsetning til de to siste forslagene som har noe felles. Jeg registrer at dette blir sagt, jeg vet noe om bakgrunnen til disse kvinnene ( en er gift med politimann og en annen foretrekker menn som havner i fengsel pga vold), men er ikke sikker på hva som blir lagt inn i det som blir sagt. Likevel har jeg gjort meg tanker om hva det kan være. Hva tror du ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vil jo være nærliggende å tro at kvinnene på hver sin måte kan relatere seg til handlingene, der iblandt volden, i denne type bøker? Den ene mer diffust gjennom ektemannens jobb, den andre direkte gjennom å ha denne typen "kjærlighetsforhold" selv? Dette blir jo bare spekulasjoner fra mine side da jeg ikke vet noe som helst om vennene dine (annet enn det du nevner her), men det er jo en kjensgjerning at vi mennesker ofte søker etter gjenkjennelsesfaktorer. På godt og vondt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeTore HalsaKjell PTore Olsen