Trenger man noen unnskyldning for å kjøpe bøker?

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg trenger ikke en eneste unnskyldning. Er det fullt i bokhylla, kvitter jeg meg med bøker jeg ikke trenger lenger. Eller anskaffer en ny bokhylle :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje er unnskyldninger en form for "snikskryt". :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syns egentlig det da det hoper seg opp med uleste bøker, og jeg likevel bare ha den og den og den og.... Da lager jeg meg en masse unnskyldninger i hodet, tiltross for at det er veldig sjelden jeg får noen spørsmål om innkjøpene mine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver Grethe. I dag var unnskyldningen at det var penger å spare når Ark hadde salg med 50% på nesten alle bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg låter som en god grunn - ikke en unnskyldning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det betyr bare at du ikke har dårlig samvittighet, det, Marit. Å holde unnskyldningen fra forklaringen er noe jeg forsøker å få guttungen min til å forstå (!!), men å kalle en god grunn til å kjøpe bøker for unnskyldning, er nok helst en psykologisk teknikk for å rope høyere enn samvittigheten...

Har man råd til det har man ingen grunn til dårlig samvittighet, med mindre ens bedre halvdel må tas hensyn til, kanskje? Har jo fått høre "hmm, den boka var tjukk, den egner seg til kommodebein..."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Samme her! Hehe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieEli Hagelund