Jeg har mange bøker på ventelisten, på nattbordet, under nattbordet, i sofakroken osv. Uleste, halvleste og noen ferdigleste som jeg ikke har klart å legge helt bort ennå.

Tidligere hadde jeg et veldig behov for å eie mange bøker, men etter noen flytterunder og pga økonomi, har jeg blitt mere kritisk før jeg kjøper nytt. Jeg kjøper nå veldig sjeldent nye bøker dersom jeg ikke allerede har lånt den på biblioteket eller andre plasser først, og bestemt meg for at den vil jeg virkelig ha. Dette gjelder også til en viss grad boksalg som Mammutsalg osv. (Bruktbøker kan jeg gjerne handle mere "på impuls". Har en bruktbokhandel i nærheten som gir 50 % rabatt dersom en leverer inn gamle bøker).

Men jeg har en ønskeliste på bøker og forfattere (både i hodet og her på bokelskere) og bruker Bokfunn.no ganske aktivt, for å sjekke når/om de er salg. Og da handler jeg med (ganske) god samvittighet, og tenker at jeg jo faktisk får dem ganske billig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde ikke hørt om bokfunn.no før jeg så innlegget ditt. Var innom og tok en liten titt nå, virkelig en smart side. Takk for tipset! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig å kunne tipse om slike ting :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er kjempe kjekk!! Jeg bruker den siden mye :) Hvis du er ute etter flere bøker samtidig kan du lagre søkene dine også. Da finner siden ut hvilke nettbutikk som samlet selger bøkene billigst, både med og uten porto!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen