Englevaktene av Kristina Ohlsson. Tviler på at jeg rekker mer enn det egentlig... og fortsetter regnet, så blir det iallefall ikke å nyte kvelden på verandaen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den kjøpte jeg i dag også! Veldig spent på den, men tenkte vente med den til jeg får de to første bøkene i serien. Har du lest alle i rekkefølge eller?
Jeg begynte med "Paradisoffer". Den var kjempe bra og spennende!
Kos deg masse :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg har lest de i rekkefølge ja, og de to første var også kjempebra! Ser ut som jeg blir ferdig med denne i løpet av helga og, for jeg klarer ikke legge den fra meg. Gleder meg til å lese Paradisoffer. KOS DEG når du begynner på den, og gled deg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen