Jeg håper på en god lese helg med konsentrasjon til å lese og kose meg masse :)
Med mange bøker på vent som jeg har mest lyst å kaste meg over alle sammen er jeg litt usikker på hva det blir i helgen. Først ut blir uansett "Klassikeren" av Ola Jostein Jørgensen, for den begynte jeg på i går. Tror kanskje den neste blir "Sjelenes bok", ettersom jeg koste meg sånn med "De dødes bibliotek" forrige helg. Har også noen bibliotek bøker jeg håper på å komme igjennom i løpet av den første tiden. Vet ikke hvorfor, men det stresser meg at de ligger der.
Ute regner det, men det er egentlig helt greit!! Da kan jeg ligge inne under pleddet, tenne stearinlys og lese :)

God helg alle sammen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Likte både De dødes bibliotek og Sjelenes bok - kos deg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest den siste, Bibliotekets voktere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg ikke kommet over ennå, men den skal jeg definitivt ha når jeg finner den! Meny-butikkene i Oslo har den sikkert, for det er på rikholdige matbutikker jeg fant de andre ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg slukte "de dødes bibliotek" forrige helg :) Derfor jeg har lyst å begynne med "sjelenes bok" så fort som mulig i et håp om å kose meg like mye! Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen