Syk, bra jævelskap. Filmen er også verd en titt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, det er den. I anledning 20-års-jubileet, hvis det er noe å jubilere, blogget jeg litt på denne i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg syntes faktisk filmen var en del bedre altså, men det kommer vel kanskje an på hvilke av de man sjekka ut først. Ble litt for mange drøye detaljer om klær i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er detaljene som gjør boka. Det sier litt om karakteren at han er så opptatt av detaljene og at ting skal være perfekte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det sier jo alt om hvordan Bateman og samfunnet er, og boka er dessuten så sinnsykt overdrevet at det blir komisk. Tror at den ofte blir misforstått på den måten og derfor avbryter enkelte boka ganske tidlig... Men etter omtrent 180 sider om hva han har på seg så har jeg for lengst skjønt hva han vil fram til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker alle detaljene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye