Siden jeg er forlegger av denne boken kan jeg ikke gjøre annet enn å anmode deg om å gi deg selv en fin leseopplevelse med denne perlen. Jeg og resten av redaksjonen elsker den! Høyt oppe i slettene rundt Valencia ligger et bortglemt hus som holder på mange hemmeligheter.

Huset har stått forlatt de siste 70 årene. Helt siden Francos styrker herjet gjennom Spania i 1936. De hvitmalte veggene er falmet, appelsinhagen vill og igjengrodd …
Med hjelp av en rekke brev og et testamente fra moren forlater Emma Temple jobben sin i London som en ledende parfymør for å restaurere den forfallende villaen tilbake til sin tidligere glanstid. Det er det perfekte stedet i et ukjent og eksotisk område, lukter, lyder fra en ukjent tid.

Men for hennes bestemor, Freya, som var sykepleier som bodde der under den spanske borgerkrigen, vekker huset forferdelige minner.

Etterhvert som huset begynner å gi slipp på sine hemmeligheter trekkes Emma dypere inn i historien til Freya. En historie om knust idealisme, tapt kjærlighet og en familie splittes pga krigen. Hun innser snart at en ting å gi slipp på fortiden, men en helt annen når fortiden ikke vil gi slipp på deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har et spørsmål; i Kap 53 London, Mars 1939 ( s. 395 ) står det: 'Liberty var våken, og lå og lekte med en mobil av papirsommerfugler ...' Hva betyr 'mobil'?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er disse ringene med ulike ting som henger i flere etasjer og beveger seg fordi de er lette, tror jeg, fjærlette, kanskje.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar h