Hvor sies det at Amerika er så spesielt dårlig? Det har jeg ikke fått med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er vel mest de forskjellige gudene som sier/impliserer det. Har ikke boken tilgjengelig, så får ikke sjekket opp sitater, men de uttrykker at Amerika "is a bad place for gods", hvertfall ett par ganger mener jeg å huske. Kanskje noen andre sitat-guruer som sitter med nøyaktig avsnitt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig? Det er det hele boka sirkulerer rundt: at det er hardere og hardere å overleve som Gud fordi mennesket dyrker ikke historie men modernisme. Det gjentas om og om igjen. Alle karakterene og skapningene som vi møter sliter for å overleve og lever ikke som konger og dronninger akkurat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik