Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hvor sies det at Amerika er så spesielt dårlig? Det har jeg ikke fått med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vel mest de forskjellige gudene som sier/impliserer det. Har ikke boken tilgjengelig, så får ikke sjekket opp sitater, men de uttrykker at Amerika "is a bad place for gods", hvertfall ett par ganger mener jeg å huske. Kanskje noen andre sitat-guruer som sitter med nøyaktig avsnitt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig? Det er det hele boka sirkulerer rundt: at det er hardere og hardere å overleve som Gud fordi mennesket dyrker ikke historie men modernisme. Det gjentas om og om igjen. Alle karakterene og skapningene som vi møter sliter for å overleve og lever ikke som konger og dronninger akkurat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden Amerika er et så stort land med så mange forskjellige trosretninger og mennesker samlet på et sted er Amerika et kjipt land for Gudene å befinne seg i.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Aha, skjønner! Takk for oppklaringen, det gir veldig mening :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison