Det må bli Vareopptelling av Erlend Loe. Hørte den på lydbok da jeg kjørte bil. Jeg begynte på Naiv.Super (også lydbok) for tre år siden men den slet jeg meg gjennom og tenkte jeg aldri skulle lese mer av han. Nå ble jeg nysgjerrig på Vareopptelling og tok en sjanse på at dette kanskje kunne falle i smak likevel. Og det gjorde det. Og nå i august har jeg lest Doppler (jeg elsker den boka!) og leser Muleum nå. Tidene forandrer seg med andre ord ;) Jeg har blitt Erlend Loe-fan!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har kun lest Naiv. Super for en del år siden, ble ikke overbegeistret. Men plukket med meg "Doppler" på loppemarked i fjor, den var gratis. Nå gleder jeg meg til å lese den, takk til deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir Sundet