En science fiction roman som er lett på teknobabbel, men smekkfull av spenning, moralske dilemmaer, kjærlighet og eksistensiell angst. Meget fengende og bortimot umulig å legge fra seg før den var ferdiglest. Man trenger absolutt ikke være en sci-fi fantast for å like denne, da den leses mer som en psykologisk thriller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig! Troverdig, superspennende og spesielt dette med det moralske trekker opp. Jeg merka jeg fikk en tendens til å holde med begge parter, for ja, vi er for frihet, men akkurat her, i akkurat denne situasjonen, kan det da ikke funke? Eller...? Godt å få utfordra egne prinsipper innimellom. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen