Denne boka hadde jeg knapt hørt om før jeg fikk låne den av ei venninne i sommer. Som deg er jeg begeistret for John Irving, og forfatterens etterord inneholder bl.a. en takk til Irving, som han omtaler som en venn. Og inspirator, sannsynligvis.

Veldig interessant og levende miljøskildring både fra Etiopia og USA, og persongalleriet består av passelig mange bisarre og spennende skikkelser. Jeg ser at noen "kritikere" her inne mener historien var for lang og for full av medisinsk terminologi, men jeg syntes faktisk beskrivelsene av yrkesutøvelse var svært så spennende - både når det gjaldt de profesjonelle legene og de mer selvlærte. Og tykke, gode bøker er jeg glad i. Mer Verghese!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte boken, men kom av en eller annen grunn aldri i mål (fant den på trappen fra en venninne). Medisinsk historie og terminologi er midt i blinken for meg. Ut fra min erfaring har Verghese tatt dette på kornet. Det var vel min hverdags travelhet som kom i veien...

Tusen takk for din positive omtale og puffet til å fullføre, Marit. Bare min datter, sykepleiestudenten, blir ferdig med den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skaffer meg lesestoff på ymse vis, men å finne ei bok på trappa har jeg aldri opplevd! Hent den fram igjen, du!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne T