Oj, uten tvil Papillon I og II av Henri Charrière... Ikke det at jeg har hatt tid til å lese så mye, travel ferie, så har det blitt mye jobb, opplæring av en ny kollega (noe jeg fryder meg over!) og flytting. Herlige timer på terrassen har det blitt, og jeg tror jeg kommer til å huske at det var der jeg leste denne spennende (selvbiografiske) romanen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Papillon gjenleste jeg for kort tid siden, og hadde kanskje vel så mye glede av den da. Favorittbok hos meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det ble den umiddelbart hos meg også, drivende spennende og helt ulik alle selvsentrerte biografier... Han har virkelig hatt grunn til å fortelle sin historie! Medmenneske, kameratskap, eventyr, ukuelighet... Snakker om å leve hundre prosent, selv om samfunnet gjør sitt beste for å hindre han!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenDressmyshelfEli HagelundTonje-Elisabeth StørkersenGeir Sundet