"Himmelsk harmoni" og "Jeg husker at jeg løp" er ført opp på ønkelista mi. Mr. Murakami er jeg mildt sagt nysgjerrig på, "Kafka på stranden" står ulest i hylla :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tror du vil like Himmelsk harmoni, gretemor.
En tid etter at Himmelsk harmoni ble utgitt oppdaget Esterhazy at faren hadde jobbet som kollabortør under russerne. I den forbindelse utga han en appendiks til boken. For meg har den ingen betydning. Forfatterens åpning i Himmelsk harmoni, om at det er vanskelig å lyve når man ikke kjenner sannheten, holder lenge nok (for meg).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håper du liker Himmelsk harmoni og Jeg husker at jeg løp. Jeg likte begge de to, svært forskjellige, romanene veldig godt. Når det gjelder Murakami virker det som alle har sine favoritter. Mine er de to første romanene hans , A Wild Sheep Chase (norsk tittel: Sauejakten) og Dans, dans, dans. Tror det skyldes at jeg leste dem da de kom ut, og at de var så fascinerende og annerledes enn alt annet jeg hadde lest tidligere. Generelt synes jeg romanene er bedre enn novellene hans. Spent på hva du synes om Kafka på stranden når du får lest den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kafka på stranden er absolutt å anbefale! En av de beste bøkene jeg leste i fjor, og den desisdert beste til Murakami!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt å høre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundCathrine PedersenSigrid NygaardTor-Arne JensenToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWang