For ei god stund siden laget jeg en liten oversikt på "Nye bokomslag" Det er så trist å se hvor like mange er, de frister ikke og jeg syntes det er veldig synd det har blitt slik.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det værste, synes jeg, er ikke at omslagene er like, men at faktisk samme bilde er brukt på så mange forskjellige bøker. Det viser at det overhodet ikke er tatt hensyn til hva bøkene handler om. Jeg vil gjerne tenke at omslaget er laget spesielt for boka for å gi en potensiell leser en følelse for hva akkurat dette er. Men slike omslag som på både din liste, og den jeg la ut, gir inntrykk av billig masseproduksjon som jeg føler skader boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det reagerte jeg på og. At mange omslag ligner på hverandre har jeg blitt vant til, det virker som det går i perioder. Om en bok med ett bestemt omslag selger godt så virker det som de bevisst gir ut andre og kanskje lignende bøker med samme slags omslag. Egentlig synd, da jeg helt sikkert har gått glipp av noen bra bøker fordi jeg tenker at det er samme ulla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege