"Perle" er jo et veldig sterkt krav, men jeg vil slå et slag for Marianne Fastvolds "Død som en dronte" som kom ut i 1994, - en rørende og morsom-absurd fortelling om en kvinne som alltid har ofret seg for familien og som plutselig befinner seg innelåst på et stort kjøpesenter hvor hun begynner et nytt liv (fritt etter hukommelsen!). Anbefales!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Død som en dronte" leste jeg også for lenge siden, og den er ikke glemt etter alle disse årene! Tror jeg har den ett eller annet sted - og finner jeg den, skal den leses på nytt.......Den "rareste" boka jeg noen gang har lest, men kanskje mener jeg noe annet om jeg leser den nå...For jeg var aldri inne på tanken om å avbryte den, selv om jeg syntes den var spesiell. Og innimellom var den jo morsom også :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunillaEli Hagelund