Jeg har ennå til gode å bli skuffet over noen Steinbeck-bok, så hvis du vil fordype deg i ham, regner jeg med du har mange fine lesestunder foran deg. I dag fikk jeg lånt "Turen med Charley" på biblioteket. Den måtte riktignok hentes fra fjernlageret, men de hadde den. Du får kanskje ty til biblioteket du også hvis du ikke finner bøkene på bruktbutikker i nærheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i at Steinbeck er topp. I februar 2012 kjøpte jeg STEINBECK, JOHN:SAMLEDE VERKER. BD. 1-15 for 1214 kroner på Capris, altså under hundre kroner boka. (ISBN 9788253024172) Her er både turen med Charly, Øst for Eden, og min favoritt, Vredens Druer. Ser ut som den er utsolgt der, men det går an å sjekke andre. En rekke av enkeltbøkene i serien er uansett i handelen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleser