Jeg fikk min etterlengtede regnskur i går kveld så i dag har jeg igjen lagt min elsk på det nydelige været og vært på stranda i hele dag. Kjempe herlig og jeg rakk igjennom både radioteaterets versjon av "Sort messe" og et blad innimellom soling, svømming osv :)
I kveld har jeg bare lest litt i "Nemi - Farlig farvann" bok nr 7 med Nemi striper, for jeg håper på en like fin dag på stranda i morra, da blir det i så fall en ny lydbok, og da vil jeg ikke ha begynt på en ny bok i kveld ;) I følge værmeldinga blir det ikke like fint, men jeg håper i det lengste!!
Derfor er resten av helgas lesning foreløpig usikkert ;)

Ønsker alle en god helg!

...og for de som savner regnværet er det bare å ta en tur hit på søndagskvelden.... er spådd 23-45mm nedbør mellom kl 18-24....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det ble ikke noe mer strand-vær på meg denne helga, men det har vært greit! Jeg har koste meg inne. I går kveld ble det film-maraton mens jeg i dag har bakt knekkebrød og lest Kristina Ohlsson`s Paradisoffer. Kjempe spennende så det blir nok mye lesing i ettermiddag! Den handler om et fly som tar av fra Arlanda, Sverige, med kurs for N.Y, som kort tid etter avgang mottar en bombetrussel med helt urealistiske krav. Hvis ikke kravene blir innfridd før flyet er tomt for drivstoff, vil det eksplodere.
Jeg var veldig usikker på denne boka ettersom det er bok nr 4 i en serie som jeg ikke har lest noe av tidligere. Jeg ser at jeg selvfølgelig ikke henger med på henvisningene til tidligere saker, men det gjør ikke så mye. Syns det er ekstra morsomt å finne en bok som jeg liker så godt da jeg var så usikker på den på forhånd!!
Så hvis du har lyst på en kjempe spennende bok kan denne anbefales!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen