Okei.. Jeg har lest ca 200 sider foreløpig, så får se hva jeg syns om den da jeg er ferdig. Ikke kjempe spennende så langt, men syns det virker lovende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Er spent på hva du syns til slutt:) Syns det er morsomt å sammenligne bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt! Er spennende hvor forskjellige meninger mange har om den samme boka! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, ikke sant?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det jeg skrev om boka etter å ha avsluttet den:
Jeg liker historien godt, og jeg liker hovedpersonen, Malin veldig godt. Plottet derimot vet jeg ikke helt hva jeg syns om.... Syns derimot at historien er såpass bra at boken kunne vært mer spennende enn det den er, selv om den selvfølgelig var veldig spennende på sluttet da de nøstet opp i alle trådene!
Havner på en sterk firer - en svak femmer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager sterkt for sent svar. Jeg er hjemme en tur hos foreldrene mine og da er jeg litt a-sosial på nettet. Men takk for tilbakemeldingen av den boka. Ser ut som vi er ganske enige. Jeg liker også etterforskeren Malin, men syns at plottet var litt småsært og ikke sååå fengende. Tror jeg ga den en firer hvis jeg ikke husker feil. Syntes Malin og familien fenget mer enn selve drapssaken:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen