Jeg tror at bibliotek fortsatt vil eksistere i framtiden. E-bøker er lettvint og kjekt å ta med seg på tog, ferier og lignende, men det er fortsatt mange som vil ha en fysisk bok, meg inkludert. Se på musikkindustrien! Musikk er tilgjengelig gjennom forskjellige streamingtjenester og elektronisk i tillegg til cd, men jammen har LP hatt et oppsving i det siste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

vet ikke om vi har bib som idag om 20 år, men noe er det vel. Blir vel at vi sitter hjemme og laster ned alt via tv-skjerm...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forhåpentligvis er det fremdeles en møte-, diskusjons- og formidlingsarena i tillegg til at vi kan låne bøker, aviser og filmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvertfall må kommunene få penger nok til innkjøp av bøker. Det r alltid " krig" om pengene på budsjettmøter, og ikke alle partier liker Kultur heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.