Jeg kommer på flere:
Filmatiseringen av Günter Grass' Blikktrommen, Milan Kunderas Tilværelsens uutholdelige letthet, Annie Proulx ' Quoyles reise og John Irvings Garps bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Elsket disse jeg også! Både som film og som bok. Med unntak da av Annie Prolux "Quolyes reise" som jeg ikke har verken lest, eller sett som film. Men, anser jo det du har skrevet her som en varm anbefaling for både bok og film, så kanskje en bok jeg må lete frem og titte på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg anbefaler Quoyles reise på det varmeste! (Min bok er utgitt på Adventura i 1995, men ser at den senere har kommet ut på Pax med tittelen Shipping News i 2002.) En av mine favorittbøker. Filmens tittel er The Shipping News, med Kevin Spacey, Julianne Moore og Judi Dench i hovedrollene. Regi: Lasse Hallström. En perle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbakemeldingen. Da har jeg faktisk sett filmen, men har ikke lest boka. Likte filmen godt, så vil vurdere å lese boken også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldTor-Arne JensenHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeter