Denne boken handler om Hannah Baker som har tatt selvmord, før hun tok selvmord spilt hun inn 13 grunner for hvorfor hun gjorde det, på kassetter. Disse kassettene ble sendt til folkene som var eller hadde noe med disse 13 grunnene for hvorfor hun tok selvmord.
Vi følger Clay Jensen som får kassettene på døren en dag og hele livet hans blir forandret. Han hører igjennom kassettene og mens han gjør dette følger vi han og hans tanker om hva han får høre.


Dette er en så utrolig spennende bok selv om det er om et veldig viktig og trist tema. Jeg syns at alle som har noe med et selvmord burde få vite det. Og dessverre er det ikke få heller.
Denne boken var veldig rørende, men også en tankevekker. For jeg tenker dette er virkelig lurt å få ut. Folk kan gjøre en liten ting som å bare fortelle en løgn eller utestenge en person, og det kan bety noe helt annet og mye mer for den personen det gjelder. Jeg anbefaler alle å lese denne boken. Den får deg til å tenke over ting du kanskje har sagt og gjort som ikke var så bra, eller snilt som også kan bli tatt feil av den personen du sa eller gjorde det til/med.
En virkelig sterk bok som faktisk er enkel og grei å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg