Må si meg enig i stort sett alt du skriver her!!
Jeg syns det er godt med ferie og kunne gjøre det jeg vil, men jeg savner litt det der og stå opp, spise frokost osv etter faste rutiner. Jeg fungerer stort sett bedre da!
Kjenner meg også godt igjen i det du skriver om humor og foretrukket litteratur, men har faktisk flere bøker som er merket fra andre kategorier enn favoritt sjangeren min :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, og det jeg prøver å si er at late dager er godt, i periodevis, men ikke i lengden. Da får jeg følelsen av å dovne bort. Jeg må ha en grunn til å stå opp om dagene, hvis du skjønner. Det som er litt kjedelig med ferie i lengden er at man "må gjøre det samme" hele tiden. Så personlig liker jeg strukturerte dager best. Det er i alle fall da jeg funker best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner veldig godt hva du mener!
Er på akkurat samme måte selv....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling