Triologien : Lushons plater, Anubis og Evercity av B. Andreas Bull-Hansen. Dette er noe av det beste jeg har lest. Også er det siencefiction også

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja den var fantastisk har de i innb utgave signert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste et eller annet sted at han hadde blitt truet på livet flere ganger etter at de hadde kommet ut de bøkene. Har du noe mer informasjon om det?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei har ikke hørt noe om det .har no fått fatt i alle hans bøker å er meget fornøyd skal no starte på TYR-TRILOGIEN som skal filmatiseres .her er det som sto på siden hans 16. januar 2013:
TYR-TRILOGIEN SKAL FILMATISERES!
Det er med stor glede jeg kan fortelle at jeg i dag har signert en avtale om filmatisering av Jotnens hjemkomst, Før de ni verdener styrter og Ragnarok. Det var dette jeg siktet til da jeg skrev at det er store ting på gang. For dette er ganske stort. For meg som forfatter betyr det at jeg fra i dag kan skrive på fulltid. Jeg er fra nå forfatter på heltid.
Dette er en drøm som ble virkelighet. Jeg er klar over at det fortsatt er en vei å gå, men jeg har på følelsen at filmselskapet virkelig mener alvor med dette prosjektet.
Jeg er en meget lykkelig mann i dag. ellers er han godt igang med ny bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha! Jeg visste ikke det. Jeg har ikke lest noe annet av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldige du:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal se om jeg finner de;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme