Er det ikke helt utrolig hvor tåpelig den mannen kan te seg? Og er det ikke fantastisk hvordan vi irriterer oss over alle blunderne hans? Jeg syntes ikke heller noe særlig om boka, helt til det gikk opp for meg at jeg faktisk lot meg engasjere! Ettersom det verste som kan skje med en bok jeg leser, er at den ikke engasjerer meg, ble jeg tvunget til å innrømme at den kanskje ikke var så aller verst likevel...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja rett og slett noe slik må det ha vært. Han provoserer og irriterer, men likevel skaper han et engasjement, som gjør at jeg leser ut boka og synes det er grei nok. I ettertid ser jeg at jeg ikke er vant til å lese sånne "tøysebøker" og at det nok er derfor jeg sliter endel underveis. Med tøysebok mener jeg bok med mennesker som er tøysete og løgne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund Ådnøy