Ikkje enig. Dersom ein bokbloggar har skrive ein gundig omtale på bloggen sin, er det naturleg å lenke til denne her på bokelskere.no. Eit alternativ er å skriva eit lite utdrag på dette forumet og deretter lenke vidare. Eg kan ikkje fatta at eit ekstra klikk er noko problem.

For meg som har bokblogg, er det naturleg at hovudaktiviteten (bokomtalar og anna bokrelatert stoff) føregår på bloggen min. Aktiviteten på bokelskere.no er for meg ein bi-aktivitet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Sånn du velger å gjøre det synes jeg er helt greit. Det tilfører noe til denne siden, samtidig som man kan gå inn på siden din å lese mer om man finner det interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden "bokelskerne" ser ut til å være en bi-aktivitet for deg og andre - så kunne det kanskje vært en ide at dere opprettet en egen tråd for henvisninger til bokblogger. Mindre irritasjoner og flere besøk på bloggene deres kan bli resultatet.
I dag da jeg besøkte siden for bokanmeldelser her inne - opplevdes det som et "henvisningsangrep" hadde funnet sted - og det kan jeg godt være foruten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Forumet på bokelskere.no er vel ope for alle? Me treng ikkje "reglar" for kva som passar og ikkje passar på forumet. Her bør alle få skriva det han eller ho meiner, på den måten som passar best for den enkelte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og det er akkurat hva vi to gjør nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30