Er helt enig i oppgulpet ditt så det er helt greit :-)

En link videre bidrar ikke til bokelskere.no i hele tatt og jeg er så tverr at jeg nekter å trykke på den, selv om jeg er interessert i å vite hva de mener om en bok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Veldig enig. Synes derimot det er helt greit at en fullstendig bokomtale har en lenke til innleggsforfatterens blogg nederst i innlegget. Liker jeg omtalen som er skrevet, er det en god sjanse for at jeg vil besøke bloggen for å lese mer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, det synes jeg er helt greit. Synes også det er greit at de bare legger ut deler av omtalen, ofte er de jo veldig lange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det samme tenker jeg! Eller at man feks kan poste et utdrag av anmeldelsen, på siden her, hvis den er veldig lang og henvise til bloggen nederst. Da kan jeg og godt gå inn på bloggen, hvis det er noe jeg finner interessant.
Av de som kun setter inn en link så trykker jeg ikke på linken kun av stahet, uansett om det er en bok jeg gjerne skulle lest mer om..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kunne ikke vært mer enig, og irriterer meg hver gang jeg ser de så kalte bokomtalene osv som kun er en link til en annen side!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen