"Ensomhetens grunn" er herved notert. Den har jeg lyst til å lese. Vi har mange felles bøker og jeg har lagt meke til at vi ofte liker de samme bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det har du rett i, og Paul Auster er definitivt verdt å stifte bekjentskap med. Han er ikke bare en god forfatter, men det jeg har sett og lest om han, gjør at han også fremtrer som et varmt og sympatisk menneske.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Av en eller annen merkelig grunn har jeg faktisk ikke lest noen av bøkene til Auster. Forstår nesten ikke hvordan det er mulig? Har ett par av bøkene hans i hylla, og er rimelig sikker på at han er en forfatter jeg vil like. Så, da er vel bøkene hans blant de som må ut av bokhylla og inn på leselista. Er nok dessverre fremdeles - eller kanskje heller heldigvis, slik at jeg har de mest vidunderlige, uleste bokskatter, stående gjemt å glemt i egne hyller! Takket være de ulike trådene her inne blir jeg heldigvis oppmerksom på demigjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også mange uleste bokskatter som har stått gjemt i hyllene i mange årtier, heldigvis :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB