Skuffende Dan Brown roman dessverre. Mangler spenning, troverdige karakterer og det lille ekstra som får deg til å bla til neste side. Mangler også originalitet i temaet. Er det bare meg som ser likheten mellom denne og Gert Nygårdshaug's Chimera?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

(Dette inlegget røper muligens noe av innholdet i både Inferno og Chimera)

Noen likheter er det nødvendigvis, siden de er i samme sjanger og tar for seg overbefolkning. Om jeg legger viljen til kan jeg kanskje se hva du mener, allikevel er jeg ikke enig. Personlig likte jeg både Chimera og Inferno, men innholdet og opplegget er da ganske ulikt. Ja det er spredning av virus i begge, i Inferno skal det løses en gåte for å stoppe viruset tidsnok, det er full fart og livsfare hele veien. Chimera opplevde jeg som roligere og mer opptatt av naturvern og informasjon. Det er mer fokus på det etiske ved valget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland