Hadde jeg gått forbi denne boken i en bokhandel, så hadde jeg nok ikke kjøpt den. Tittelen er litt merkverdig og det lille jeg så bak ga meg minimalt. Men så har det seg slik at jeg glemte å avbestille en bok i bokklubben. En bok om "En mann ved navn Ove" Dette er desidert den beste glemte avbestillingen fra min tid hos bokklubben. Det er et eller annet allerede fra de første sidene jeg faller for.

Etterhvert som man blir kjent med Ove så blir man bare mer og mer glad i han. En mann ved navn Ove har alt. Latter, tårer, spenning (ikke i krimforstanden, men like dog spenning) En av de beste bøkene jeg har lest.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg måtte også gi 6 til denne. Faktisk den "varmeste" romanen jeg har lest i år. Noen tanker om den i Reading Randi

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag