Fantastisk god roman om en tragisk kvinneskjebne! Tema: Mobbing

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg ser kritikk om at boka er langtekkelig og tar for seg masse detaljer. Ja, jeg er enig i det. Boka kunne sikkert ha vært noe forkorta.
Dette var mitt første møte med Oates, og det blir nok flere.
Det som fengslet meg var at en så fantastisk vellykket familie kan ødelegges så totalt av denne hendelsen. Årsaken er i stor grad at familien ikke klarer å prate sammen og få fellesskap rundt denne hendelsen.
Tausheten og alle uuttalte spørsmål isolerer hver enkelt familiemedlem, og omtrent alle 6 i familien utvikler seg mer og mindre tragisk.
Det var nesten vondt å lese om den fantastiske vellykkede familien som blir så totalt ødelagt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oates skriver som vanlig utrolig bra og fengsler meg med fortellingen sin. Synes allikevel at ingen av hennes bøker jeg har lest til nå slår Niagara:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for den.
Nu er også den kommet på lista mi...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg ikke lest - tydeligvis et hull der:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria