Det blir en rask omtale. Jeg ble veldig sliten av å lese boka, fordi sånn som jeg opplevde boka så var spenningstoppen på maks fra start til slutt. Det ble mye, men personlig så likte jeg det, selvom jeg ble litt sliten.

Idioten som ga boka 3 terningskast burde ha skrevet en tydelig og formulerende omtale, ettersom det er trist å gi den en så lav terningskast uten å forklare hva som førte til det.

Det kan skyldes at jeg er så vant med det engelske språket og engelske bøker, men jeg synes at boka ikke skildrer nok og ikke bruker stort nok vokabulær, noe den burde gjort med tanke på at det handler om noe så omfattende og detaljert.

Alt i alt, er det en fantastisk herlig bok. Jeg ble fenget fra starten av MEN hadde ikke lest den en gang til før et år. Grunnen til det er at, i følge meg, så er spenningstoppen fra starten og den slutter ikke, noe som gjør boka VELDIG interessant MEN slitsomt. Dersom man bare skal lese den en gang, er den perfekt. Fullt av action og det tar opp interessante temaer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er det ikke i overkant håpløst å kalle noen for idiot bare fordi de gir en karakter du er uenig i?
Det er jo hans egen oppfatning av boken som er et resultat av den karakteren...
Han/hun skylder oss heller selvfølgelig ingen forklaring/omtale for å tilfredsstille de som ikke forstår at en bok oppleves vidt forskjellig fra person til person.

Ha respekt for andre bokelskere, uansett hvilket litterært nivå de befinner seg på:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone Sundland