Nå som jeg har lest boka selv, MÅ jeg bare få sagt at han legger ikke skjul på at han overnatter på hotell innimellom. Jeg synes at faktatellinger og avsløringer av dette slaget er drepende kjedelig, og et argument for flottere løgner eller kanskje fiksjon. Forresten har jeg vel sagt det før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg i dette. Jeg har ikke kommet så langt i boka ennå, men allerede på side 41 i min utgave skriver han: Før jeg startet på turen, visste jeg at med et par dagers mellomrom måtte jeg overnatte i moteller eller små hoteller, ikke så meget for å sove som for å få meg et godt bad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Frisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GTrude JensenEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryElisabeth SveeVioleta JakobsenStig Tingar hSolPi_MesonToveLisbeth Marie UvaagPiippokattaReadninggirl30Kirsten LundRufsetufsaBjørg L.Anniken LFride LindsethKristin SpalderIreneleserHarald KAnneWangHeidi BCaroline Ekornes JohannessenTorill RevheimMonica CarlsenEli HagelundTonje-Elisabeth Størkersen