Thomas F' siste nedtegnelser til almenheten - er også en av mine favorittnoveller. Oppdaget til min forskrekkelse at det er over 25 år siden jeg leste den for første gang. På tide med litt relesing av Askildsen - som også er en av mine norske favorittforfattere.
Forresten - vet du hvilken bok som for noen år siden ble kåret til Norges beste ?
Ingen overraskende beslutning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det virker som et godt valg, det ja. Ser flere andre gode bøker også på den lista, og noen ukjente som kanskje havner på lese-lista.

Oppdaget forresten at flere av Kjell Askildsens bøker er gratis tilgjengelig digitalt på bokhylla.no hos Nasjonalbiblioteket. Jeg synes det blir slitsomt å lese mye på PC eller iPad, men noveller pleier å gå bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ordinære lesebrett med bokstaver i blekk på behagelig bakgrunn eller papirboka er nok mest behagelig for øynene. Men bruk av solbriller er et brukbart alternativ, når øynene går i kryss og man er midt i en interessant fortelling foran en lysende skjerm. (Det fungerer for meg) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal huske tipset med solbriller neste gang :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundAlice NordliEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaase