Det er utrolig fascinerende hvor forskjellig ulike lesere bedømmer denne boka. Selv synes jeg den var en av høydepunktene blant bøkene jeg leste for et par år siden. Handlingen krøp under huden på meg. Jeg synes historien var mektig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den hadde mye spennende i seg, men det var liksom så uforløst - det virket som om forfatteren grep over noe som hun ikke helt maktet å få det beste utav. Det var synd, for utgangspunktet, tiden, temaene var spennende nok .... for meg var denne langt fra fullkommen... (Mer i Reading Randi )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig Rose-Marie. En ev mine favoritter. Kom tilfeldigvis over den på ferie i Tromsø for noen år siden. P.g.a dårlig vær leste jeg ut boken i rekordfart. Den gjorde et uslettelig inntrykk husker jeg. Får nok lese den en gang til etterhvert......Men det er mange gode bøker som ligget "på vent".....så det blir ikke i første omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er rart, det der! Men det er jo fint vi er forskjellige også! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaAliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre