Dette syntes jeg rett og slett var en skikkelig kjedelig bok. Den var stillestående, dvelende og ulidelig kjedelig. Jeg hadde nok kanskje gledet meg litt for mye til den...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Heilt einig. Diverre er den såpass spanande at eg liksom ikkje berre kan slutta å lesa den heller. Så eg leser den ferdig, men hovudpersonen irriterer meg grenselaust! Ho er så tafatt og stakkarsleg at det er ikkje måte på. At ho ikkje berre kan seia og gjera det ho har lyst til, det forstår eg ikkje. Ikkje rart ho er ulukkeleg. Leser resten av boka i håp om at ho forandrar seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syntes den begynte bra, men var altfor mye fyllstoff og snikk/snakk etter min menig.Så jeg slet meg gjennom den. Men sånn er det, noen liker en bok kjempegodt og andre ikke. Jeg syntes den var middels.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er utrolig fascinerende hvor forskjellig ulike lesere bedømmer denne boka. Selv synes jeg den var en av høydepunktene blant bøkene jeg leste for et par år siden. Handlingen krøp under huden på meg. Jeg synes historien var mektig!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den hadde mye spennende i seg, men det var liksom så uforløst - det virket som om forfatteren grep over noe som hun ikke helt maktet å få det beste utav. Det var synd, for utgangspunktet, tiden, temaene var spennende nok .... for meg var denne langt fra fullkommen... (Mer i Reading Randi )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig Rose-Marie. En ev mine favoritter. Kom tilfeldigvis over den på ferie i Tromsø for noen år siden. P.g.a dårlig vær leste jeg ut boken i rekordfart. Den gjorde et uslettelig inntrykk husker jeg. Får nok lese den en gang til etterhvert......Men det er mange gode bøker som ligget "på vent".....så det blir ikke i første omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er rart, det der! Men det er jo fint vi er forskjellige også! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag