Den boka har jeg også lyst til å lese, så dermed havnet den også på ønskelista mi. Så bra denne tråden er, her drysser det gode boktips på flere enn de som får de direkte.

Det var lurt av deg Hedvig å starte en ny tråd, til glede for flere enn meg kan jeg tenke meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Koser meg med innleggene i tråden her. Har fått et supert boktips av Lillivi og skal lese boken Rosens navn av Umberto Eco som hun anbefalte til meg.
Har også blitt minnet på boken, Vinter i Maine som nå skal føres opp på leselisten min

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hyggelig, Hedvig - håper du vil like Rosens navn.
Himmelsk harmoni, Spør støvet og Vinter i Maine har jeg allerede ført opp på ønskelisten, takket være bokelskere. Pushes opp via denne tråden. Nostalgia er ukjent for meg, på ønskelisten med den også. Tusen takk til dere alle for gode tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spør støvet leste jeg for et års tid siden etter Karin Jensen sin anbefaling. Det var en veldig god bok som fortsatt sitter godt i minnet.
Blir så glad over at folk tar seg tid til å sjekke bokhyllene til hverandre for deretter å anbefale en bok. Plukker opp mange gode boktips jeg også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Øystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristina