Anna Karenina begynte vel bra, men så ble den rett og slett utholdelig kjedelig, og jeg har for lengst gitt den opp. Jeg har vel for det meste opplevd det motsatte, at slutten er bedre enn starten. A Tale of Two Cities er et eksempel på dette! Første halvdel av boken er, vel, treig, imens siste halvdel, og spesielt slutten, er hjerteknusende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Anna Karenina har jeg lest, men varierte veldig hvor interessante de ulike delene var. Jeg likte jo ikke Anna....

Jeg har A Tale of Two Cities på mobilen (gratis bok som fulgte med), og har såvidt lest litt i den. Har aldri lest Dickens før, og tenkte at jeg kunne jo prøve meg på en jeg allerede har! Men kom ikke så langt. Får gi den en ny sjanse :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie