Ok, jeg tar utfordringen og skal lese Balansekunst. Mener at datteren min (den av døtrene jeg har nokså lik lesesmak med :-)) anbefalte meg den for lenge siden. Alene sammen er jeg ennå ikke kommet i mål med. Den har ligget på hyttenattbordet i flere år..... Veldig nysgjerrig på hvorfor du anbefaler meg Balansekunst. Beklager hvis jeg roter til denne tråden nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kanskje bare fordi det er en av de beste bøkene jeg har lest og fordi jeg hadde lyst til å anbefale den. Kanskje også frordi jeg syns det var litt vanskelig å finne en rød tråd i dine favoritter, du har et relativt stort spenn der, fra Den hemmelige hagen, til Falkberget og bøker om fugler og blomster. Tror fakstisk Balansekunst vil passe inn der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig observasjon! Ja, jeg liker jo å se på meg selv som en allsidig leser...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Øystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristina