Elgjakt i nordsvenske skoger. Et sjumanns sammensveiset jaktlag pluss en selvbedt gjestejeger. En ulykksalig hendelse dagen før jakta preger alle jegerne - de er alle medskyldige i ulykken og prøver på ulikt vis å takle sin egen og hverandres skyldfølelse.

Kerstin Ekman er en av mine yndlingsforfattere - blant annet fordi hun skildrer mennesket i naturen på en slik måte at man ser, hører og lukter omgivelsene. Her gjør hun det igjen. I tillegg får vi en spennende historie om skyld, samvittighet, makt, avmakt og lojalitet, og vi får en påminnelse om hvor vanskelig det er å bevare en hemmelighet når man er mange som deler den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tonesen81PiippokattaDemeterBård StøreVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone H