Når jeg var barn med have og masse frukt, bl a rabarbra lagde vi rababrakompott med potetmel og kanel. Ble spist med melk/fløte.

Nå for tiden bruker jeg potetmel kun som kjærringråd mot løs mage. Blander enten en liten kopp mer noe flytende, saft eller brus og spiser gegga, eller jeg spiser minst 6 ts som de er og skyller ned med noe flytende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Potetmel er visst bra mot det meste :-) Å spise den alene høres ikke veldig behagelig ut..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men det er viksomt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolHallgrim BarlaupHarald AndersenHarald KElisabeth SveeAnn EkerhovdStig TIngeborgConniePär J ThorssonKirsten LundBjørg L.Sol SkipnesEli HagelundAnne Berit GrønbechKjerstisiljehusmorMartinLiseChristin SillibakkenMads Leonard HolvikIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTine SundalKari FredriksenGrete AastorpRoger MartinsenTrude JensenJørgen NAlice NordliFiolTanteMamieEivind  VaksvikAnniken RøilPer LundSilje HvalstadEmil ChristiansenIngunnJ