Når jeg var barn med have og masse frukt, bl a rabarbra lagde vi rababrakompott med potetmel og kanel. Ble spist med melk/fløte.

Nå for tiden bruker jeg potetmel kun som kjærringråd mot løs mage. Blander enten en liten kopp mer noe flytende, saft eller brus og spiser gegga, eller jeg spiser minst 6 ts som de er og skyller ned med noe flytende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Potetmel er visst bra mot det meste :-) Å spise den alene høres ikke veldig behagelig ut..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, men det er viksomt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per LundAndreas BokleserJarmo LarsenStig TEllen E. MartolMariannePiippokattaKarina HillestadTatiana WesserlingLailaÅsmund ÅdnøyHeleneBenedikteCecilie69Daffy EnglundLeseberta_23IngeborgTine SundalSol SkipnesTore HalsaBjørg Marit TinholtAnniken BjørnesKirsten LundNorahSynnøve H HoelMorten GranheimEvaStein R. OlsenJulie StensethBjørg L.Harald AndersenTove Obrestad WøienBente NogvaIngvild STone SundlandEli HagelundKristinAmanda AKaren RamsvikMonica Carlsen