Jeg har ikke lest Ken Follett siden "Stormenes Tid", men det som slår meg, er at forleggere og bransjefolk, tror vi vil ha dette, hentet fra din omtale:

"malplasserte taffsescener og sexbeskrivelser. Dårlige og gubbeaktige alle som en!"

Om de tar feil spiller ingen som helst rolle, så lenge de tjener penger, tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, enig. Det er jo ikke tvil om at det selger, men i en historisk underholdningsroman som dette må det være rimelig godt gjort for å fungere. Kanskje har forlagene og forfatterne misforstått nå og tror de skal putte mye såkalt erotikk inn i all slags underholdningslitteratur, fordi E-bokas ankomst har gitt et kraftig oppsving for sexlitteratur. Underholdningslitteraturen vil jo fortsatt selge, men det er jo ikke i seg selv et bevis på at folk er fornøyd med alskens sjangerblanding (om jeg kan kalle det det). Kan jo hende flere enn meg ville stemt for at sjangrene blir nogenlunde adskilt om vi ble spurt, slik at den gode historiefortellingen ikke blir helt borte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg vil gjerne bli spurt, og ikke kaste bort penger. Da er det godt at vi har hverandre her inne som kan kaste kritiske blikk, og ikke bare rose opp i skyene. "Kjempenes fall" står i bokhylla, men tror kanskje jeg hadde hatt mer glede av å lese "Stormenes tid" om igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardBerit RGeir SundetDressmyshelfMarianne MBente NogvaPiippokattaHarald AndersenAnne LønøyKirsten LundLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg G