Jeg har hatt helg i litt over fem timer nå, og godt er det etter en lang uke.

For noen dager siden ble jeg endelig ferdig med Mørke rom av Gillian Flynn. Etter den boka og Gone girl (Flink pike) kommer jeg ikke til å lese noe av henne. Jeg liker mørk litteratur med forskrudde karakterer, men syns bøkene til Flynn blir litt for tilgjort og småkjedelig. Men jeg har i alle fall prøvd å like bøkene hennes.

Nå leser jeg En vampyrs bekjennelser av Anne Rice. Jeg bruker litt tid på denne fordi jeg vil ikke at den skal ta slutt så fort. En atmosfærisk verden:)

Ved siden av leser jeg Stryk meg over håret av Agnes L.Matre. Av og til må man lese litt av norske forfattere også. Lenge siden sist:)

God helg!:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva synes du om Matre sin bok?
Jeg leste den da den kom ut og likte den veldig godt!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er ikke så verst, men kanskje ikke helt min type bok?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling