Vi har våre rettsskandaler i Skandinavia også. Fritz Moen jobbet jeg personlig med,utrolig tragisk at tid og penger, makt og status har blitt våre viktigste verdier i samfunnet.
I helgen koser jeg meg med Torkil Damhaugs "Ildmannen". Han skriver godt og har psykologisk innsikt og kunnskaper, det liker jeg :)

Lykke til med rabarbrasyltetøyet. Bringer frem minner fra barndommen, hvor vi brakk opp biter som vi dyppet i masse sukker. Kan liksom ikke tenke meg rabarbra uten sukker :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, Fritz Moen-saken er også en tragedie. Synd at han ikke fikk med seg begge frikjenningene.

Takk, det er nok klisne barnefingre dekket med sukker jeg forbinder med rabarbra og :-) Siden jeg ikke skal ha sukker så må jeg finne andre løsninger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden vi har rabarbra i hagen pleide jeg å ta meg en stilk og spise den enten med sukker, eller når jeg ble eldre som den var. Men du måtte raske på før resten gikk til vin, samme med de hvite ripsa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik